MAAK KENNIS MET LISETTE

Geregistreerd podoloog en echografist

‘Het menselijke lichaam en bewegen heeft altijd mijn interesse gehad. Aanvankelijk startte ik met een studie fysiotherapie, gaandeweg raakte ik gemotiveerd om mij te specialiseren als podoloog. Echografisch onderzoek is helaas nog niet zo bekend, maar daar wil ik graag verandering in brengen. Ik weet zeker dat de behandeling van klachten veel effectiever kan met behulp van echografie. Ik zie vaak mensen die al jaren met klachten rondlopen. Dat hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk kan je met de echo niet altijd alles zien, maar je komt er wel veel verder mee.

In mijn onderzoek ben ik doortastend, maar ook heel direct. Je weet waar je aan toe bent. Ik vertel mijn patiënten eerlijk wat ik zie en ontdek, maar ook adviseer ik hen vaak om andere keuzes te maken om beter te functioneren in beweging. Mensen moeten willen weten waar ze last van hebben, zelf dat inzicht hebben en eigen regie nemen in het behandeltraject. Dat vind ik heel belangrijk!'

Expertise en ervaring

Steeds blijven ontwikkelen

Lisette heeft naast haar ‘gewone’ werk in de podologiepraktijk, ook al jarenlange ervaring als echograferend podoloog in een orthopedische kliniek op de afdeling houdings- en bewegingszorg, waar zij samenwerkt met een team van orthopedische chirurgen gespecialiseerd in voet- en enkelproblematiek. Op deze locatie ziet ze de meest uiteenlopende gevallen van voet- en enkelpijn. Daarnaast werkt zij als echografist bij diverse vestigingen van Podozorg Nederland, is zij hielpijnexpert bij hét Hielpijncentrum en docente echografie bij InHolland, NEAC en NT-e.

En verder…

  • Geregistreerd in KABIZ als Registerpodoloog
  • Geregistreerd in KABIZ als Advanced Practitioner MSU (Musculo Skeletal Ultrasound) voet en enkel
  • Geregistreerd in CRKBO als docent
  • Lid R&D commissie bij Podozorg Nederland
  • Lid van stichting LOOP
  • Lid van NVMBR
  • Lid van NHPR